Even voorstellen!

Het team

Kiki Janssen

Wat een mooi vak heb ik! Al vanaf mijn jeugd ben ik bezig met fotografie. Zowel voor de camera als erachter. Sinds 2010 maak ik mensen blij met beelden vanuit De Kiekjesfabriek. Ik vind het heerlijk om mensen te fotograferen. Ik ben een tikkeltje gek, geduldig, creatief, mensgericht en een echte energiegever. Met mijn energie hoop ik mensen snel op hun gemak te stellen voor de camera. Inmiddels bied ik een breed pakket aan voor particulieren en bedrijven. De Kiekjesfabriek is sinds september 2019 uitgebreid met de leuke, frisse jonge collega Miret Pelgrom die met haar expertise op gebied van film en grafisch ontwerp De Kiekjesfabriek breder inzetbaar maakt. Dus schroom niet om op ieder vlak van beeld bij ons aan te kloppen.

Ik ben heel enthousiast dat we al veel mensen blij hebben kunnen maken met mooie en waardevolle beelden. Een beeld blijft altijd, net zoals een herinnering. Super fijn dat vele klanten regelmatig terugkomen. Dankbaar voor al het moois dat ik al heb mogen maken. En...niet geschoten is altijd mis!


Miret Pelgrom

Na het afronden van de studie Communication & Multimedia Design in 2018 ben ik als freelance multimedia vormgever aan de slag gegaan. Ik heb mij in die periode vooral gericht op het creëren van een fotografisch portfolio omdat ik merkte dat ik daar echt blij van werd. Ik streef er naar persoonlijke foto's te maken met gevoel en aandacht. Ik denk dat daar, zeker ook in tijden van ontelbaar veel snelle telefoonfoto's, behoefte aan is.

Vorig jaar kreeg ik de kans om Kiki bij De Kiekjesfabriek te komen versterken en daar heb ik niet lang over na hoeven denken! Naast fotograferen houd ik mij ook graag bezig met film en grafische vormgeving en bij De Kiekjesfabriek krijg ik de kans om mij op al deze vlakken te ontwikkelen.


Benieuwd naar ons werk?