Even voorstellen!

Het team

Kiki Janssen

Wat een mooi vak heb ik! Al vanaf mijn jeugd ben ik bezig met fotografie. Zowel voor de camera als erachter. Sinds 2010 maak ik mensen blij met beelden vanuit De Kiekjesfabriek. Ik vind het heerlijk om mensen te fotograferen. Ik ben een tikkeltje gek, geduldig, creatief, mensgericht en een echte energiegever. Met mijn energie hoop ik mensen snel op hun gemak te stellen voor de camera. Inmiddels bied ik een breed pakket aan voor particulieren en bedrijven. De Kiekjesfabriek is sinds kort uitgebreid met de leuke, frisse, jonge collega Mirte Dompeling die met haar expertise op gebied van fotografie een aanvulling is voor De Kiekjesfabriek.

Ik ben heel enthousiast dat we al veel mensen blij hebben kunnen maken met mooie en waardevolle beelden. Een beeld blijft altijd, net zoals een herinnering. Super fijn dat vele klanten regelmatig terugkomen. Dankbaar voor al het moois dat ik al heb mogen maken. En...niet geschoten is altijd mis!

Werkdagen van Kiki: maandag t/m donderdag


Mirte Dompeling

Dat ben ik! Een echte dromer, denker en creatieveling. 21 lentes jong en laatste jaar student aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie in Amsterdam. Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met fotografie en daar ga ik nu mijn werk van maken! Super leuk.

Ik ben het gelukkigste wanneer ik een camera in mijn hand heb.. en ben daarom ook super enthousiast dat ik sinds kort werkzaam ben bij De Kiekjesfabriek op freelance basis. Ontzettend leuk om samen met Kiki te sparren over nieuwe projecten en samen mooie dingen te mogen maken..

Ik hoop je snel te zien bij De Kiekjesfabriek!

Werkdagen van Mirte: maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag


Benieuwd naar ons werk?