Particuliere shoots

Prijzen 2021


Veel gestelde vragen

Hoeveel personen kunnen er in de studio?

De studio is ruim, maar niet geschikt voor meer dan 6 personen. Een grotere groep is dus helaas niet mogelijk in de studio. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken van een buitenshoot met meer personen dan het aantal van 6.

Wat zal ik aan doen?

Dit is natuurlijk een kwestie van eigen smaak. Als je met meerdere mensen op de foto gaat is het mooi om de kleding op elkaar af te stemmen. Dezelfde kleurtonen of een mix van twee of max. 3 verschillende kleuren is aan te raden bij meer dan 2 personen. Het kan daarnaast natuurlijk geen kwaad om een tas met extra kleding (en accessoires) mee te nemen. Dan kijken we ter plekke wat het best werkt!

Waar kan ik parkeren?

Je kan je auto kwijt in de wijk (betaald) of op de parkeerplaats bij De Kleine Campus. Als je ons belt bij aankomst, dan doen wij de slagboom voor je open.

Kunnen de kinderen eerst even wennen?

Zeker! We drinken eerst samen koffie/thee/limonade en bespreken jullie wensen. In die tijd kunnen de kids even rustig om zich heen kijken. Vervolgens gaan we samen met jullie aan de slag om fijne, mooie en te gekke beelden vast te leggen.

Wanneer kunnen we onze beelden verwachten?

Gemiddeld zijn wij tussen de zeven en acht uur kwijt aan de fotoshoot. Na de shoot ontvangen jullie een overzicht in PDF waaruit jullie de mooiste beelden kunnen kiezen. Deze worden vervolgens bewerkt en digitaal opgeleverd. Binnen tweeënhalve week zijn de tien mooiste bestanden (die je zelf kiest) bewerkt digitaal te downloaden middels een link vanuit het online album. Dit zijn hoge resolutie bestanden. Bijbestellen is natuurlijk altijd mogelijk.

Moet ik prints via de Kiekjesfabriek bestellen?

Nee hoor! Wij kunnen je het werk uit handen nemen en prints voor je bestellen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden wat betreft het formaat en materiaal. Echter, je hebt eigen beheer over de bestanden en er is geen verplichte afname van afdrukken.

Wanneer kan ik een newborn shoot aanvragen?

De afspraak dient al tijdens zwangerschap gemaakt te worden zodat ik weet dat ik jullie rond die periode kan in plannen. Ik kan vervolgens bij drie tot zes weken na de geboorte bij jullie thuis langskomen.

Hoeveel minuten film leveren jullie aan bij de Newborn film?

Er wordt 2 uur gefilmd op locatie en hiervan wordt een 2-minute film aangeleverd. We leveren geen onbewerkte footage. Montage van een 2-minute film neemt ca. 8 uur in beslag.

Heb je nog een andere vraag?

Stuur gerust een mailtje naar info@dekiekjesfabriek.nl of bel ons op: 0651710031.


Ben je enthousiast geworden?