Studio huren?

Zelf aan de slag


Onze sfeervolle fotostudio is ook te huur voor andere makers. We beschikken over een witte limbowand van 6 meter breed en 7 meter lang. Het plafond is 3,80 meter hoog. De hoge ramen laten veel daglicht door maar zijn ook gemakkelijk te verduisteren. Aan de wand is een achtergrondsysteem bevestigd waar papieren rollen aan opgehangen kunnen worden. We hebben meerdere kleuren achtergronden in huis.

Apparatuur


We beschikken over diverse Elinchrom studioflitsers met bijbehorende accessoires. Denk hierbij aan een beauty dish, softboxen, en grids. Mocht je voorkeur hebben voor continu licht (bijvoorbeeld voor video) dan staan er ook daglichtlampen klaar. Daarnaast kun je gebruik maken van de statieven, een windmachine en reflectieschermen. Camera’s en lenzen zijn niet bij de huur inbegrepen.

Prijzen


Neem je je eigen studioapparatuur mee, dan betaal je 149,- ex. BTW per dagdeel (4 uur) of 275,- ex. BTW voor een hele dag (8 uur). Wil je gebruik maken van onze studioapparatuur, dan betaal je 199,- ex. BTW per dagdeel (4 uur) of 375,- ex. BTW voor een hele dag (8 uur). Het is daarnaast ook mogelijk om een assistent of gastvrouw bij te boeken. Prijzen zijn inclusief koffie, thee en WiFi. Parkeren kan gratis op de bijbehorende parkeerplaats naast het gebouw.


De mogelijkheden te bespreken?